KomPhone webshop
0
...

Értékelések

Kiss Ernő

Kiss Ernő

Vásárló

Gyors és segítőkész kiszolgálásban volt részem, és még az előző használt készülékemet is beszámították, bátran ajánlom minden vásárlónak.

herceg10

A hardveraprot böngészve botlottam bele ebbe a cégbe. A hirdetés képei, majd helyszíni szemrevételezés alapján, konstatáltam hogy szinte egy új számítógépet veszek. A kommunikáció gyors és gördülékeny volt. Helyszíni átvételnél nem várt kedvesség és szakértelem fogadott. A 3 hónap garancia is meggyőző volt, aminek érvényesítésére nem volt szükség. Egyetlen dolgot bánok, hogy csak most tudtam leírni a véleményemet a vásárlásról.

hori9843

Nagyon gyors válaszidő, korrekt ügyintézés!
A termék 1 nap alatt megérkezett és minden stimmelt a leírtak szerint!
Nyugodt szívvel ajánlom őket!

LeeJordan

Nagyon profi terméket kaptam, garanciával, áfás számlával, tiszta, újszerű állapotban, teszt után tökéletesen működik. Azt kaptam, amit ígértek, sőt még jobbat. Mindenkinek nagyon ajánlom. +++++

Acsi

Korrekt, pontos, megbízható, szakképzett csapat! Csak ajánlani tudom! +++++

tpfiok

Rugalmas kiszolgálás, a meghirdetett termék pedig teljes mértékben megfelelt a hirdetésben közölteknek.

Lordi88

Rendkívül segítőkészek voltak, mindenben maximálisan a rendelkezésemre álltak, mintha új gépet kaptunk volna!

Köszönöm még egyszer!

cryingdr4g0n

Nem az első üzletünk, és bízom benne hogy nem is az utolsó Minden a legnagyobb rendben zajlott, a végtelenségig megbízható, korrekt, gyors, barátságos a Kolléga. Köszönöm!

karolyrobi

Korrekt hirdetés, kifogástalan minőség! Ajánlom mindenkinek! Rendelést követő munkanapon már át is tudtam venni a számítógépet, bekapcsoltam és működött minden hiba nélkül.

B.Balazs2004

A gép gyorsan ki lett szállítva, nagyon tiszta és szép állapotban.
Az eladó nagyon segítőkész volt, ajánlani tudom.

Holydead

Csomagküldést választottam a gép rendelésénél, két napra rá meg is érkezett minden tökéletes állapotban a megbeszéltek szerint, bàtran ajánlom őket mindenkinek

mkarak

Profi kiszolgálás, gyors és hatékony ügyintézés. Bármilyen problémát, cserét egyéb variációt meg tudnak oldani. Jó árak. Ajánlom mindenkinek.

Ricskoo1

Korrekt hirdetés, korrekt termékleírással, abszolút korrekt áron. Minden rendben zajlott a termékinformáció szerzéstől a termék megvételéig.

Kristóf004

Korrekt, megbízható és rugalmas. Látszik a szakértelem mögöttük, és segitőkészek mindenben. Csak ajánlani tudom őket.
A termék is pontosan olyan mint amilyennek leírtak.
5+ csillag mindenképpen nekik

danielcs

Nagyon korrekt, kedvesek, segítőkészek, csak ajánlani tudom őket.

bulcsuosi

Nagyon megbízható KOMPHONE. A kiválasztott gépet másnap át tudtam venni. Azóta is élmény a használata. Kedves, szakértő és segítőkész kiszolgálást kaptam. Csak ajánlani tudom őket!!!!

Balazs35

Ossze kene szamolnom, hogy hany gepet adtam el, illetve vettem nala, de... ez nem egyszeru feladat. Ritka korrekt elado, jo minosegu termekek, ajanlom mindenkonek!

mrlikeold

Nem igazán vagyok híve a használt termékek vásárlásának. Ajánlás után kerestem fel a Komphont akik mindenben segítettek egészen a gép kiválasztásától a sajátom beszámításáig sőt még amihez a korábbiból ragaszkodtam azt is nagy gondossággal átszerelték nekem. Levettek a lábamról olyannyira hogy azóta már a telefonomat is kicseréltem náluk és mind a két alkalommal megelégedve remek áron "új" korszerűbb masinákkal távoztam. Rövidesen újra felkeresem őket laptopom cseréje okán.

paisacha

Villámgyors kommunikáció - szinte azonnal minden kérdésemre választ kaptam, valamint remek gépet ajánlottak, ami másnapra meg is érkezett!!! Az összeszerelés teljesen rendben volt, gondosan elvezetve minden a házban! Csak ajánlani tudom őket!

xtroytr

Minden a megbeszéltek szerint ment, csak ajánlani tudom. Máskor is szívesen üzletelnék vele!

Deadra012

Beszámítással vásároltam tőlük.
Minden a legnagyobb rendben ment, gyorsak, korrektek.
Ajánlott üzletfelek .

maopu

Remek Eladó!
Kérésemre félretette az eszközt. Kiváló minőség gyakorlatilag új eszközt kaptam.
A következő gépemet is tőle venném.

kevezolika

Minden rendben volt, előre kaptam időpontot, elő volt készítve a gép, ki tudtam próbálni és minden kérdésemre kaptam választ.
Minden ott lévő számítógép kitisztítva, szépen kipakolva, öröm volt bemenni a boltba, bátran ajánlom mindenkinek.