KomPhone -  Gamer PC specialista
0
...

Bemutatkozás

Cégtörténet

 

Cégünk 2011-ben egyéni vállalkozásként indult és elkötelezettségünknek hála folyamatosan növekszik vásárlóink legnagyobb örömére. 2022-ben az egyéni vállalkozás KFT-vé alakult jogutódlással, amely 100%-ban az alapító egyéni vállalkozó tulajdonában maradt! Ön biztos lehet abban, hogy mi tíz év múlva is a piacon leszünk, ellentétben azon cégekkel, akik rövid időn belül felszámolásra kerülnek, így esetleges garanciális igényét már nem lesz hova benyújtania.

 

 

Céljaink

 

Fő célkitűzésünk szolgáltatásink színvonalának emelése, így webshopunkat és üzletünket folyamatosan modernizáljuk, bővítjük, hogy ügyfeleink ne csak elégedetten távozzanak, hanem a következő alkalommal örömmel térjenek vissza hozzánk. Eladásaink után minden egyes adóforint befizetésre kerül, ezzel is gyarapítva a magyar gazdaságot.

 

 

Termékek

 

Webshopunk kínálata folyamatosan növekszik, ezáltal az Apple termékek széles választéka megtalálható nálunk, továbbá épített számítógépek és alkatrészeik, notebookok, mobiltelefononok, konzolok is elérhetőek kínálatunkban.

 

 

Miért minket?

 

Amennyiben tőlünk vásárol, időt és pénzt spórolunk meg Önnek. Nincs sorbanállás, a kiszemelt készleten lévő terméket akár 2-3 munkanapon belül otthonában veheti kézbe, illetve személyesen nyitva tartási időben a rendelés napján egyezetést követően budapesti üzletünkben. Új és használt termékeinkre a gyártó és a magyar jogszabályok által biztosított garanciát vállaljuk, minden új termék vásárlásnál 27% áfás, használt termékeknél 0% áfás számlát állítunk ki, így az esetleges garanciális ügyintézésnél semmilyen problémába nem ütközhet.

 

15000

Elégedett ügyfél

40000

Értékesített termék

2000

Valós értékelés

100000

Megválaszolt kérdés

Munkatársaink

Fegyverneki Lajos Gergő

cégtulajdonos, a mindenes

Radics Ibolya

Fotózás, marketing, a kisfőnök

Kendrei Tibor

Üzletvezető

Pintér Gábor

Szervizvezető, PC specialista

Pintér Zsolt

Termék karbantartás, állapotjavítás

Mike Zsolt

Áruátvételezés, szoftveres/hardveres karbantartás

Váczi Balázs Ádám

Ügyfélkezelés, számlázás, csomagküldés