KomPhone webshop
0
...

Bemutatkozás

Cégtörténet

 

Cégünk 2011-ben alakult és elkötelezettségünknek hála folyamatosan növekszik vásárlóink legnagyobb örömére. Ön biztos lehet abban, hogy mi 10 év múlva is a piacon leszünk, ellentétben azon cégekkel, akik fél maximum 1 éven belül felszámolásra kerülnek, így esetleges garanciális igényét már nem lesz hova benyújtania.

 

Céljaink

 

Fő célkitűzésünk a vásárlások színvonalának emelése, így webshopunkat és üzletünket folyamatosan modernizáljuk, bővítjük, hogy kedves vevőink a lehető leggyorsabban és legjobb áron vehessék birtokba a kiszemelt terméket. Eladásaink után minden egyes adóforint befizetésre kerül, ezzel is gyarapítva a Magyar gazdaságot!

 

Termékek

 

Webshopunk termékkínálata folyamatosan növekszik, ezáltal az Apple termékek széles választéka megtalálható nálunk, továbbá, számítógépek, mobiltelefononok, notebookok, konzolok is elérhetőek!

 

Miért minket?

 

Amennyiben tőlünk vásárol, időt és pénzt spórolunk meg Önnek. Nincs sorbanállás, a kiszemelt készleten lévő terméket általában 1-3 munkanapon belül otthonában átveheti vagy személyesen akár a rendelés napján egyezetést követően. Új és használt termékeinkre a gyártó és a magyar jogszabályok által biztosított garanciát vállaljuk, minden új készülék vásárlásnál 27% áfás számlát, használt készüléknél 0% áfás számlát kap kézhez, így az esetleges garanciális ügyintézésnél semmilyen problémába nem ütközhet.

 

5000

Elégedett ügyfél

7000

Értékesített termék

1500

Valós értékelés

30000

Megválaszolt kérdés

Munkatársaink

Fegyverneki Lajos Gergő

cégtulajdonos, a mindenes

Radics Ibolya

Adminisztráció, a kisfőnök

Kendrei Tibor

Termékmenedzser, árubeszerző

Duka Sándor

PC / notebook specialista