KomPhone -  Gamer PC specialista
0
...

Minden ÚJ épített számítógépre, bontatlan új videokártyára árgaranciát vállalunk!

Amennyiben konkurens cégnél olcsóbban találja a kiszemelt terméket, kérjük jelezze számunkra, higyje el megéri!

Az árgarancia feltételei:

  1. Legalább 3 éve Magyarországon bejegyzett cég
  2. Az adott ÚJ termék (számítógép, videokártya) alkatrészei / típusa teljesen azonosak kell legyenek
  3. Tartalmazott szolgáltatásokat is bele kell kalkulálni az árba, amennyiben azokat alapból nem tartalmazza az ár
  4. A garancia időknek legalább az általunk vállalt időszakra kell szólnia
  5. Amennyiben a feltételeknek megfelelő olcsóbb terméket talált, jelezze nekünk

1. Legalább 3 éve Magyarországon bejegyzett cég

Miért fontos, hogy legalább 3 éve bejegyzett kell legyen a konkurens cég? A válasz egyszerű, nagyon sok céget azzal a céllal hoznak létre, hogy rövid időn belül minél több terméket értékesítsenek, ezek a cégek nyomott áron, akár piaci ár alatt tudják adni a termékeket, mivel már előre tudható, nem fogják befizetni a kötelező adókat. Mikor erre pár hónapon, esetleg egy éven belül kötelezi őket az adóhatóság, egyszerűen megszűntetik a céget, majd eltűnnek. Az ilyen helyről vásárolt sok esetben több százezer, akár milliós számítógépek alkatrészek garanciális ügyéntézése pedig lehetetlenné válik, pedig csak pár ezer, esetleg pár tíz ezer forinttal volt olcsóbb, mint egy megbízható helyről vásárolt termék. Biztosak vagyunk benne, ha jobban belegondol az ember, legalább ismerettségi körben hallott már hasonlót, aki sajnos így járt. Ne legyen Ön a következő károsult!

 

2. Az adott ÚJ termék(ek) (számítógép, videokártya) alkatrészei / típusa teljesen azonosak kell legyenek

Fontos, hogy teljesen megegyező típusú termékre, termékekre / alkatrészekre tudjuk vállalni a legjobb árat, így kérjük, erre figyeljen, ha ezzel kapcsolatban megkeres minket.

 

3. Tartalmazott szolgáltatásokat is bele kell kalkulálni az árba, amennyiben azokat alapból nem tartalmazza az ár

Miért éri meg annyira, ha tőlünk vásárolja meg a kiszemelt terméket? Példának okáért, ha cégünknél vásárol és átutalással fizet, a szállítás díjmentes minden termékünk esetén, továbbá amennyiben új számítógépet vásárol, azokat profi szakemberek által összeszerelve, alaposan tesztelve, BIOS frissítve, Windowst telepítve és driverezve, használatra készen kapja kézhez. Más cégek esetén előfordulhat, hogy ezekért a szolgáltatásokért akár több tízezer forintot is elkérnek, így a végösszeg jóval magasabb lehet, mint amit eredetileg lát.

 

4. A garancia időnek legalább az általunk vállalt időszakra kell szólnia

Ugyan alapvetőnek tűnhet, de sok esetben próbálnak trükközni a cégek az általuk vállalt garanciával, termékeinknél jól látható helyen feltüntetjük a vállalt garancia időt, és ami nagyon fontos, számítógépeinknél illetve új videokártyáknál cégek esetén is érvényesek a megadott garancia idők, tehát az akár 2-3 év alkatrészenként!

 

5. Amennyiben a feltételeknek megfelelő olcsóbb terméket talált, jelezze nekünk

Miért éri meg leendő ügyfelünknek, hogy jelezze, olcsóbban talált egy terméket? Mivel ezáltal a feltételek ellenőrzése után cégünknél is megkapja a legolcsóbb piaci árat, így az elérhető piaci legjobb áron tud vásárolni megbízható vállalkozástól, de ez még nem minden, a termékhez megfelelő ajándék karbantartás kupont is adunk több ezer forint értékben!